DM Bronze til Borups U17/U19C Hold
Klub: Borup Idrætsforening, Badmintonafd.
Publiceret af: Allan Simonsen
Dato: 23-04-2017 22:46:31
Kategori: Generelt
     
Stort tillykke til Borup Badmintons U17/19C turneringshold og trænere med bronzemedaljerne ved Danske Mesterskaber for Ungdomshold afholdt i Rønde i 8.-9. april 2017.

Borup U17/U19C havde vundet sin pulje i region Midt- og Vestsjælland og havde dermed kvalificeret sig til DMU! Borups DREAMTEAM fik hjælp fra lokalområdet og kunne dermed stille op i en flot holddragt! Tak Flamingo!

Fra vores udsendte i det jyske er indløbet følgende rapport fra slagmarken:

Lørdag skulle der spilles om muligheden for at kvalificerer sig til semifinalerne og måske finalen søndag. Borup kom godt fra start. Vandt sin første holdkamp 5-1 og det var som om, at holdet var fast besluttet på, ikke at give ved dørene, for det blev en meget nervepirrende dag, med mange spændende kampe, som ofte måtte afgøres i tredje set!! Vi holdt live kontakt med alle forældre i Borup, så de kunne følge med, og det var en fantastisk afslutning lørdag, at kunne meddele, at vores hold havde kvalificeret sig til finalerne søndag, og dermed muligheden for at bringe medaljer med hjem fra DM!!! Det var som om vores spillere ikke helt forstod, at de rent faktisk skulle spille om medaljer… Tror ikke helt de havde forventet at nå så langt!

Søndag mødte de op med kampgejst og klar til at kæmpe om medaljerne, og efter 2 seje/hårde holdkampe kunne de søndag eftermiddag med stolthed indfinde sig på medaljeskamlerne og modtage deres Bronzemedaljer! De havde kæmpet med skader osv. Men INTET kunne stoppe dem, de ville ikke give op – de ville hjem med medaljer, og det var så velfortjent efter en mega flot indsats ved dette års DM!

Fed weekend med massere af badminton. Det var en fantastisk oplevelse og hold da helt ferie hvor kan vi i Borup tillade os at være stolte af vores spillere! Stort tillykke til spillerne/holdet: Oliver Søe Marcus Mundt Magnus Bjerg Lucas Grant Frederikke Bjerg Frederik Kirchhoff-Nørregaard

Og også stort tillykke til deres trænerne: Kenneth Steck, Kenneth Grant og Morten Bille

Deres udsendte Tina Søe Jensen

Vedhæftede filer

 

 
Borup IF Badminton | Spillested: Hovedgaden 65 , 4140 Borup | CVR-nr. 36335033 |