Vi søger ungdomstræner til U9-U13
Klub: Borup Idrætsforening, Badmintonafd.
Publiceret af: Allan Simonsen
Dato: 06-08-2023 12:53:24
Kategori: Generelt
     
Vi søger en ny træner eller hjælpetræner, der kan indgå i trænertruppen sammen med vores øvrige erfarne trænere og hjælpetrænere. Vi har sammenlagt 45-50 aktive børn og unge på holdene og har brug for en ekstra træner til vores træninger med de yngste spillere op til 12 år.

Hvad indebærer det at være træner/hjælpetræner?
Ungdomsspillerne er opdelt på to træningshold á ca. 20 spillere med træning mandag og onsdag i 1 - 1½ time afhængig af hold. Nogle er begyndere med lyst til at prøve, hvad badminton er, andre har spillet i flere år og vil noget mere med deres badminton.

Træningen består af en kombination af opvarmning, slagøvelser, teknisk træning, kamprunder og diverse spil, og der er fast tilknyttet to trænere/hjælpetrænere pr. hold, så man ikke binder sig til fast fremmøde hver eneste gang. Vi starter den nye sæson i slutningen af august og der er træning ca. 30 uger om året.

Selv om det i bund og grund er frivilligt arbejde, så følger der alligevel en godtgørelse med indsatsen, som for voksne udgør ca. 100 kr.. skattefrit pr. træningslektion, en træningsdragt og et frikontingent til dit barn eller dig selv.

Det er naturligvis en fordel, hvis du selv har spillet badminton, men du behøver ikke at have været klubmester ;-) Vi støtter op med træneruddannelse, guider, oplæring, administrative ting og hjælp fra de øvrige erfarne trænere.

Har du lyst til at lære fra dig og engagere unge mennesker, så kontakt mig eller en anden i bestyrelsen, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvad vi har brug for, og hvad vi hver især har at tilbyde. Du finder vores 
kontaktinfo og kan læse mere om badmintonklubben på borupbadminton.dk.


 

 
Borup IF Badminton | Spillested: Hovedgaden 65 , 4140 Borup | CVR-nr. 36335033 |