Vi søger ungdomstrænere til onsdag
Klub: Borup Idrætsforening, Badmintonafd.
Publiceret af: Allan Simonsen
Dato: 07-04-2024 13:58:30
Kategori: Generelt
     
Nogle af vores ungdomstrænere kan desværre ikke fortsætte som trænere i sæson 2024/25 og vi står derfor med en udfordring for fortsat at kunne tilbyde to træningsdage til begge ungdomshold i næste sæson.

Vi søger derfor nye trænere eller hjælpetrænere, der kan indgå i trænertruppen og stå for træning af et af de to hold om onsdagen i fem kvarter. Vi har sammenlagt 40-45 aktive børn og unge på holdene.

Hvad indebærer det at være træner/hjælpetræner?
Ungdomsspillerne er opdelt på to træningshold á ca. 20 spillere med træning mandag og onsdag i 1 - 1½ time afhængig af hold. Nogle er begyndere med lyst til at prøve, hvad badminton er, andre har spillet i flere år og vil noget mere med deres badminton.

Træningen består af en kombination af opvarmning, slagøvelser, teknisk træning, kamprunder og diverse spil, og der er fast tilknyttet to trænere/hjælpetrænere pr. hold, så man ikke binder sig til fast fremmøde hver eneste gang. Vi starter den nye sæson i slutningen af august og der er træning ca. 30 uger om året.

Selv om det i bund og grund er frivilligt arbejde, så følger der alligevel en godtgørelse med indsatsen, som for voksne udgør ca. 100 kr.. skattefrit pr. træningslektion, en træningsdragt og et frikontingent til dit barn eller dig selv.

Det er naturligvis en fordel, hvis du selv har spillet badminton, men du behøver ikke at have været klubmester ;-) Vi støtter op med træneruddannelse, guider, oplæring, administrative ting og hjælp fra de øvrige erfarne trænere.

Læs mere om opgaverne i opslaget på dette link:https://frivilligjob.dk/job/141528/borup-badminton-soger-ungdomstraenere 

Har du lyst til at lære fra dig og engagere unge mennesker, så kontakt mig eller en anden i bestyrelsen, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvad vi har brug for, og hvad vi hver især har at tilbyde. Du finder vores kontaktinfo og kan læse mere om badmintonklubben på borupbadminton.dk.


 

 
Borup IF Badminton | Spillested: Hovedgaden 65 , 4140 Borup | CVR-nr. 36335033 |