Banetimer

Vil du gerne spille sammen med samme spillere hver uge og ikke deltage i  holdturneringskampe, så kan du blive medlem og reservere en banetime. Det kan være, at du vil spille sammen med dine børn eller andre familiemedlemmer, eller måske har du venner og bekendte, som også deler interessen for badminton. I afgør selv om I vil spille single eller double, men alle spillere skal være medlem af klubben.

Badmintonafdelingen udbyder i denne sæson banetimer:
Mandag 19.30-20.30  Multihallen 4 baner pr. time 

Mandag 20.30-21.30  Multihallen 4 baner pr. time 

Onsdag
19.00-20.00
Boruphallen
5 baner pr. time

Onsdag 19.00-20.00 Skolehallen 3 baner pr. time

Onsdag 20.00-21.00 Skolehallen 3 baner pr. time

I skal selv sørge for fjerbolde og opsætte og/eller nedtage net afhængig af spilletid. Bemærk at ved særlige arrangementer i såvel Multihallen, Skolehallen som Boruphallen kan der forekomme enkelte dage med aflysning. Hold øje med opslag ved hallen. Generel information om sæsonstart og -afslutning samt ferielukning findes her .

Kontingent

En sæson med én ugentlig banetime koster 1.300 kr. (ekskl. fjerbolde). 

Såfremt det gentagne gange konstateres, at banen ikke bliver brugt, er klubben berettiget til at inddrage banetiden og tilbyde den til andre medlemmer uagtet at der er betalt kontingent for banen. Der er mangel på haltider i Borup og derfor er Borup Idrætsforening, Skovbohallerne og Køge kommune interesseret i en høj udnyttelsesgrad.

Bliv medlem

Hvis du vil være medlem og reservere en ledig banetime eller komme på venteliste, så ring til Anita R. Jensen fra bestyrelsen og hør, hvilke baner der er ledige.

Er du interesseret i at spille, men mangler en eller flere makkere, så kontakt os alligevel, og vi vil forsøge at sætte dig eller jer sammen med andre spillere.
Borup IF Badminton | Spillested: Hovedgaden 65 , 4140 Borup | CVR-nr. 36335033 |